Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken
17 november 2017 14:22 av Holger Löfven

Uomini D,onore

Män av ära tog vår sak till VM. Stopptid 5 min. Var fan kom dom ifrån? Tur och retur jämnar ut sig. Capofamiglia, Corleone, Salvatore Lucania, Scarface. Alla dom där. Nu med millimetrarna på vår sida. Italiens stolpskott på Friends. En får tacke. Nu väntar VM. Har vi modell för det här? Följer gudarna med till Ryssland? Hur ska vi tänka? Klarar vi av att ta guld? Skål i kåsan. Sverige spelar VM efter kämpainsats. Skitkul.

12 november 2017 17:57 av Holger Löfven

Play-off retur

Yngsta pöjken har komme över en biljett till returmatchen. Jag sa åt en att nu skall du akta dig för flickorna i Milano. Ja vet att han tycker att flickorna i Milano har mer att komma med än flickorna här hemma i Arbrå. Du ska veta dä sa ja, att de döm har de har döm hemma här i Arbrå. Han medgav då dä till slut. Oavgjort på San Siro och vi har en plats i VM nästa sömmar. Vi har hopp.

7 november 2017 11:27 av Holger Löfven

Gästis i Arbrå

Renoveres för fullt. Länger tebaks när de var söm festligast på helgerne. Fullsatt. Bra mat mä fine poteter. Dans å underhållning ätterpå mä Bäckmora Show å ibland Arne Kvick. Hemåt i natten mä nått jävla gammalt gnällskåp te taxi söm på bästa sätt lyckades försla därifrån en. Men hem kom man å roligt hade man haft. Dä var bara te å betala. Dä va tider dä. VM-kval. Italien på fredakväll.

22 oktober 2017 20:00 av Holger Löfven

Är detta sverige?

Det är ju för usle i karln. Vi har ju sett öm den här TV-snickarn. Å till å mä rapporterer döm från "svenskan" vad någre av spelarna har tage fram. De vore väl för djävulen bättre å visa framfötterne när det nu är en svår match som vänter. Vi tycker att det är själva fan när det gått så bra hittills.

18 oktober 2017 18:19 av Holger Löfven

Kungen och Silvia

Mara för luffarn. Har läst i kaffesump, stöpt i bly, spika en hästsko ovan dörra och gått runt mä en hartass. Vädjat till svart magi och vidskepelse. Tyvärr kan det visa sig att Italien blir för svårt. Inget VM-spel och luffarn tappar tron på högre makter. Då tar han nog ned porträtte på Kungen och Silvia. Så är fotbollen. Den 13 november vet vi.

11 oktober 2017 21:28 av Holger Löfven

Antonia har namnsdag

Luffarn undra öm ja tyckte att han hade vöckse nå på bredda. Dansken är fortfarande grundtipset. Du är rundare sa ja, men fundera lite mä tanken å låt osagt vara bäst. Nu har vi nyckeln te EM. Minns du sa ja, när vi hade storfrämmande av landslagsmålvaken Magnus edman? Hade han bleve kvar kanske vi hade fått kvala mä. Höppes vi får gratulera Antonia på tisdag den 17:e.

10 oktober 2017 18:42 av Holger Löfven

Grankvisten segerviss

Skåningen. Är killen crazy? Nu speler vi i Amsterdam. Så med en enkel tulipan tar vi oss upp till flickan i fönstret mitt emot. (Bo Roger, Sven Paddock). Vårat gäng, en tulipanaros. Klart söm amen i körka. En groda eller två från fransmännen i deras match å vi har högvinsten. Får åka långvegas till VM-slutspele i Ryssland. Körs i jösse namn.

9 oktober 2017 19:08 av Holger Löfven

Store siffrer

Öm dä är Sverige, Norge eller Arbrå söm speler så blir dä mycke mål. Dä lär väl ska gå å göra opp öm segern mot Holland i möre. Ett mål på döm så får döm dä svårt. Luffarn har gardera mä Slovakien men har Dansken söm grundtips i pläjjoffen fortfarande. Själv förhöller ja mä te Portugal eller Italien. Vi har nog stora möjligheter mot de övrige lagene å ta öss te VM-slutspel. Intressant ska dä bli.

6 oktober 2017 15:11 av Holger Löfven

Han känner dä i sårtåa.

Luffarn var hit ida å dä vart prat på VM-kvale. Han sa att döm går te pläjoff söm bästa tvåa å får möta Dansken i två matcher. Han kännde de i sårtåa sa han. De blir då för jäkla role å följa de där..

3 oktober 2017 19:03 av Holger Löfven

Johan Cruyff 100 met.

Morsomt synes jeg. En slocknad stjärna. Bra spelare med nätkänning. Borta nu. Arbråbyn tänker vända utvecklingen. Bra, för här finns mycke duktigt fölk för goodwill å marknadsföring. Se bara den här fina jänta från Flästahölle söm har plöcka hem medalj etter medalj. Hon har bleve gratulera på ett skynke ätter vägen. Väl dä. Dä vore väl inte fel mä Guldbyn. Vilken fantastisk prestation. Dä är mer fölk å med Arbråanknytning söm har lyckats jäkligt bra nationellt och till och med internationellt.

MEDLEMSAVGIFT  2017

Enskild medlem 150 kr och 250 kr för familj barn upp till upp till 18 år.

GÄLLER NI SOM INTE HAR SPELARE I NÅGOT LAG!

Maila namn, adress, mailadress och personnummer alla 10 siffrorna på alla i familjen till This is a mailto link  el gå in på Hemsidan under Fliken Bli medlem och lägg in uppgifterna. När ni betalt in pengarna är ni godkända som medlem. Betala in på Arbrå BK BG 680-2904, märk med medlem och namn.Arbrå BK

Är ni spelare/familj och ska betala medlemsavgiften så ska det göras direkt till ledarna i år. ALLA spelare ska ha betalt avgiften senast 30 April!

Finns det nån som hjälpa till i föreningen med punktinsattser? Ring då Anett Jonsson 070-286 42 66 eller Victoria Törnros 070-638 22 63 eller nån annan i styrelsen.

Registerar ditt spelkort på Arbrå BK på en kiosk som har svenska spel så stödjer du Arbrå BK.

Köp Bingolotter på ICA Arbrå så stödjer du Arbrå BK

icasupermarket Arbrå