Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken
22 februari 2018 17:06 av Holger Löfven

Forsbro Ylle

Norra mot Södra spela småpöjkarna nere på byn gammalt till baks. Nu blir dä Väst å Öst. Bra. Vi får behålla div. 6-kostymen. Men döm förneker ju sig aldrig. Inöm TK-industrin skor sig herr o fru Enstaka inna döm ens fått på se kalsongerne. Till och med Fantomen får sine trikåer gjord i Thailand. Sän slår han en parabel över Wembley-stadion å då är det ju lika långt som brett. Unge fine men fattige jänter som sömer mot inge slantar alls.

19 februari 2018 20:20 av Holger Löfven

Kurt Arnold

KS. Böllspelare. I väntan på lingonsäsongen har pöjken bleve klar mä svetsninga av bakställninga te läktarn. Å ätter dä var de bara å gå sa han. Ja frågan hur de var å bo i en storsta nu för tin. När döm skjuter presidenter, statsministrar å annat fölk? Han vart mörk i syna å fråga öm ja inte mindes när vi hade så in i helvete me huliganer söm höll på å förstöra fotbollen. De feck döm ordning på å de lär nog bli lika mä den här skjutninga söm pågår i dag å.

12 februari 2018 20:06 av Holger Löfven

Kronblom Tvärsäker

Dä plöckes till. Han höller på å lär se sån här karate. En kampsport där han fått svart bälte. Han säger öm han blir överfallen åv nåre galne fruntimmer när de har vörte mört. Sen är det de här mä simninga. Nu får döm undervisning i både motströms och medströms-simning. Både mä å utan klär. Fan va jäkla bra öm man skulle vara på färjning å döm börjer förlisa.

10 februari 2018 18:08 av Holger Löfven

Beel sebub

Går man på fotboll idag ska man färga håre. Till å mä flöga ska ha matchfärger. De ska signalera rätt. Döm var iväg å såg en match i England vecka söm var. Ätterpå geck döm te en Pub å drack nåre pinter. Dä fanns av olika sorter å del smaka riktig bra. De bästa utav allt i alla fall var att han köpte hem nåre vettar åt mäg. När ja är ute mä bössa nästa gång ska jag prövskjuta mä döm. Döm är te sjöfögel å fasan. Döm är ju riktigt bra på sån jakt i England. Matchen slutade med hemmaviktoria. 2-1

8 februari 2018 21:03 av Holger Löfven

S-363 100% Krokodil

Yngsta pöjken höller på å lär se å simma för å ta simborgarmärke. Ja sa åt en att du är då söm ett sjölejon i vattne. Jag tycker att de där är bra för de är bara nåre sömrar sen söm nåre pöjkar skulle simma över orsjön. Men en klara inte åv ett å tyvärr drukna han. Annars så studerer han te snickare. Ska man försöka klara se inom idrotten lärer man ha store gåver. De blir för svårt utan.

5 februari 2018 20:32 av Holger Löfven

Estonia

Länger tebaks när de var såne här dagar å de va kallt ute så var yngsta pöjken tvungen te använda hjälm å galonböckser när han var på isen å åkte. Döm använde en sån där plog söm såg ut söm ett visir för å hölla rent. Färja söm jeck te bötten hade en sån där. Vi söm inte röker har jag för me att de heta. Män de beror väl på vilken bog man tar de på.

3 februari 2018 19:18 av Holger Löfven

Olle Lincoln 30/7 Nord

Longsam stekspade borttagen. Pöjkens fästmöa söm suttit modell har lärt se till läkare i rättsmedusin. Nu praktiserer ho med transplanteringar. Tar delar å opererer över till döm söm bätter behöver. När dä är fotboll bör de vara nära till vårdkunnig personal. Söm till exempel för kids under gotia cup. Tolga. Skavföttes mä strömpen å klär söm fölk känner igen. Säg Algot, det räcker.

3 februari 2018 09:04 av m88

m88

Asia's biggest benchmark at 7m is now one of the most talked-about titles in the league. 7m is one of the major websites on censorship or commenting because it is where many opportunities to look at the best rates.

1 februari 2018 18:24 av Holger Löfven

Zlatan

Dä har ju börja rört se lite inom fotbollen. Mä värvningar å övergångar. Barn å ungdom har ju bleve hänryckt åv den där stora spelarn. Å dä ä väl därifrån man ska ta öm de ska bli nå lag framöver. Sen får vi väl si hur månge lag dä blir te sömmarn i serien. Öm dä blir nå matcher å gå å titta på.

30 januari 2018 16:55 av Holger Löfven

GUNNAR

Bolla. Bolla. Ja, ja säger då dä. Ho köm övver mon mä ett leende på läpparna å en kvarting i handväska. Å på inlines gönnöm byn. Nu sitter döm bägge två, pöjken å fästmöa i en egen P1800. Fotbollen har då alltid vare en möjlighet för arbetarklassen. Så rulla in en boll å låt den rulla. Ja får nog fan åka mä på en stormatch te sömmarn.

MEDLEMSAVGIFT  2017

Enskild medlem 150 kr och 250 kr för familj barn upp till upp till 18 år.

GÄLLER NI SOM INTE HAR SPELARE I NÅGOT LAG!

Maila namn, adress, mailadress och personnummer alla 10 siffrorna på alla i familjen till This is a mailto link  el gå in på Hemsidan under Fliken Bli medlem och lägg in uppgifterna. När ni betalt in pengarna är ni godkända som medlem. Betala in på Arbrå BK BG 680-2904, märk med medlem och namn.Arbrå BK

Är ni spelare/familj och ska betala medlemsavgiften så ska det göras direkt till ledarna i år. ALLA spelare ska ha betalt avgiften senast 30 April!

Finns det nån som hjälpa till i föreningen med punktinsattser? Ring då Anett Jonsson 070-286 42 66 eller Victoria Törnros 070-638 22 63 eller nån annan i styrelsen.

Registerar ditt spelkort på Arbrå BK på en kiosk som har svenska spel så stödjer du Arbrå BK.

Köp Bingolotter på ICA Arbrå så stödjer du Arbrå BK

icasupermarket Arbrå