Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
18 mars 2019 18:56 av Holger Löfven

Ingmar Nordströms

Gammeldrängen spela Mustaleinen på grammafon, när han satt å byggde korthus. Ta Svarte Petter istället, sa ja. Så att det inte raser. De är hantverkare allihop i den leken. Då kontrar han med Spader dam. Då lägger jag på Svarta Maja. Piketen med en rak åtta som dom kan skjutsa östermalmskärringar i. En riktig lek ska innehålla Herr å Fru centerforward och Herr å Fru innerback. Mångsidiga drömmar. Då blir det verklig briddge. Allt annat är byggfusk. Blandaren: Ersk du, Maja du. Var ska vi tat.

15 mars 2019 18:53 av Holger Löfven

Plo-modellen

Luffarn har vare te mellanöstern igen. Försökte förhandla. Ramla å fastna mellan parterna. Hade titta på ett 8-dagars program på TV där den här gamla ministern Sten Andersson var mä. Han har ju vare därnere mä bror sin. Å den här Benjamin Netanyahu hade fått sig en sjujävla uppsträckning. Nu var han på väg hem för å koka kaffe. Sen har han gett sig fan på att han ska bilda ett fotbollslag i Flästa söm skall heta Hebron. Visioner å gröna planer det har han. Så nu tänker han täcka upp efter ABK.

13 mars 2019 20:44 av Holger Löfven

WTC

Var ut till gammeldrängen i backstuga. Han funderer på å flytta så ja undra var fan läderbollarna var. Då satt han å plöcka mä ett korthus som naturligtvis rasa sönder. Bollarna hitta vi i skrubben tillsammans med våra två hamstrar "kassörn" å "frimurarn". "Kassörn" har bleve helvit för han är en sån där albino. Å tokfan har skjute på döm mä ett luftgevär. Men veterinärn lyckades laga bägge två. Händer det en gång till får drängfan själv följa å bli lagad. Hunden är ju människans närmsta vän.

11 mars 2019 20:08 av Holger Löfven

Viking Sally

Drängen var hit å är så imponerad över Chucken när han spela Long Tall Sally. Säger att han själv har ett bra musiköra. Han söm inte ens skiljer på ett stölpskött eller en skampåle. Kommer han dessutom med Perry Como, kan jag då rakt int säga var vår musa tar oss någonstans. Ska vi hassla vall eller räkna på en sjujävla holmgång? Måla kurver i boka söm inte ens givit oss en droppe vatten. Silentium. The Crooner keeps on rocking.

5 mars 2019 19:25 av Holger Löfven

jus primae noctis

Lottningen är klar. Livet har en mening. Själv har jag bytt Ollen mot en Lusekofta. Gamla ABK spelar för miljö och fosterland i division västra. Växbo är glädjande tillbaka i seriespel. ABK i år med en stor spelartrupp. Och ett lag från Norränge gör entre på en knoppande grön matta med sin jungfrumatch mot Kilafors. Ett steg tillbaka med ett större intresse. Som kan bli en framgång för sporten.

Förr såg jag borgherrn famna trälens brud i kraft av helgad rätt till första matchen.
Viktor Rydbe

1 mars 2019 18:55 av Holger Löfven

Alan Ladd

Mamma Mia. Med bränsle i tanken å kör hårt på skider, kan man åka på mjölksyraklubban. Eller kör under bommen. Smäll värre än ett stolpskött. Partiet grannarna, väl förberedd å prater slang in flagranti. Ett slag av Lillen Eklund. Inte att vara okontant med honom. Kunde mosa nyllet till en tvättsvamp. Söm boxare höller vi dock Floyd Patterson högre. Tar räkning, lär av läxan å går vidare. Inte fälld. Inte dömd. Stor idrotts- å gentleman. John Wayne.

27 februari 2019 19:07 av Holger Löfven

SÅ ÄR DET. 50-50, sa Dan.

På tapeten igen mä doping å målvakter. Luffarn söm är vår frontfigur ute världen funderer på bloddoping. Vill flytta in till piga på vindskammarn för å komma på hög höjd. Har vi sipporatorn kvar tänker han utvinna röda blodkroppar. Jag fråga dottern öm det har nå mä blodsband å göra. Nä, inte ens att du är blodgivare i blodbussen. Luffarn tänker åderlåta hästen under jakten å föra över från en älg. Är rädd att han får för lång steglängd så att han inte kan dribble eller dra kolstigen.

25 februari 2019 19:49 av Holger Löfven

Den underbara lådan

Ur en bortglömd dal
stiger lappgubbens rök.
Över fjällets skal,
kretsar örn och hök.
Och på enslig mo
smyger räv och gök.

Langt bort i helvitta,
langt nol i väla.
Drar ja mitt dragspel
för värken i själa.

Bälgen är spröcken.
Å spröcken ä själa.
Langt nol i helvitta.
Langt bort i väla.

Helmer Grundström
/Järn-kol föreningen/

23 februari 2019 20:28 av Holger Löfven

Brottar big

Luffarn var hit å påtala att han haft en del fyr för sig. Han har ju suttit på kåken. Nu hade han hitta ett gammalt vapen söm han påstod att han skjute en salva mä. Sen stog han på en knuten ryamatta å gjorde höga knäuppdragningar. Samtidigt som han rökte elektriska cigaretter med granbarrsmak. Han blev hög å fick en kick sa han. Ja påminde han när han var hit från mellanöstern mä en vattenpipa. Han låna melass för att smaksätta tobaken. Har sagt åt pöjken å hölla se från snus å dylikt elände.

18 februari 2019 19:11 av Holger Löfven

Rackelhane

Orre+tjäder. Ett svar på dålig rövarsvenska. Vet man varken bak eller fram när det kommer till Boko Haram? Pöjken läser på ledige stunder släktforskning i en telefonkatalog från 40-talet. Visa släkt boka vi har här på gårn. Har skreve öm den tid Slaktar John var här å sköt sönder sängkammarfönstre för piga. Rena rama grannlåten då söm ho är idag. Han trodde väl att gammeldrängen var där. Å han var ju ingen bollspelare. Vart även tvungen å ställa undan dragspele så att han inte kunde läsa in sig.

MEDLEMSAVGIFT  2019

Enskild medlem 150 kr och 200 kr för familj barn upp till upp till 18 år.

 

GÄLLER NI SOM INTE HAR SPELARE I NÅGOT LAG!    

Maila namn, adress, mailadress och personnummer alla 10 siffrorna på alla i familjen till This is a mailto link  el gå in på Hemsidan under Fliken Bli medlem och lägg in uppgifterna. När ni betalt in pengarna är ni godkända som medlem. Betala in på Arbrå BK BG 680-2904, märk med medlem och namn.Arbrå BK. 

Är ni spelare/familj och ska betala medlemsavgiften så ska det göras direkt till ledarna i år. ALLA spelare ska ha betalt avgiften senast 30 April!


Finns det nån som hjälpa till i föreningen med punktinsattser? Ring då Anett Jonsson 070-286 42 66 eller Victoria Törnros 070-638 22 63 eller nån annan i styrelsen.

 

Registerar ditt spelkort på Arbrå BK på en kiosk som har svenska spel så stödjer du Arbrå BK.

Köp Bingolotter på ICA Arbrå så stödjer du Arbrå BK

 

 

 

icasupermarket Arbrå

  Arbrå

 

Fortum

 

 

Dinalogga

Intersport

 

Adidas

 

Postadress:
Arbrå BK - Fotboll
C/o Anett Jonsson, Vallgatan 42
82161 Arbrå

Besöksadress:
Arbrå Idrottsplats
82160 Arbrå

Kontakt:
Tel: +46702011012
E-post: This is a mailto link

Se all info