Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok

Skriv ett nytt inlägg i gästboken
15 november 2018 17:31 av Holger Löfven

Knatten och Gullspira

Banan-Morot. Gejsrar som svävar på målet. Den vanliga visan. Ägget är för löst. A spooful of sugar så går medusinen ner. Kommenterar allting. En förkastad regeringsmöjlighet ersätts av en ny. Som den gamla plättvändarhistorien förtäljer har vi fått röva att tänka med. Dåligt betyg. En svensk president? Obama är ledig. Skriver han på för fyra år? Det finns annat att tänka på. Fotboll tex. Ur askan i elden. Man strävar vidare mot 2019.

15 november 2018 17:23 av Holger Löfven

Knatten och Gullspira

Banan-Morot. Gejsrar som svävar på målet. Den vanliga visan. Ägget är för löst. A spoonful of sugar så går meducinen ner. Kommenterar allting. En förkastad regeringsmöjlighet ersätts av en ny. Dåligt betyg. Som den gamla plättvändarhistorien sa, har vi fått röva att tänka med. En svensk president? Obama är ledig. Skriver han på för fyra år? Det finns annat att tänka på. Fotboll tex. Ur askan i elden. Man strävar vidare mot 2019.

13 november 2018 18:27 av Holger Löfven

Bikeps

Ronald-Donald. Luffarn hela dan ser ej skillnad på häst med man. Halv böj: Essike dessike långpankaka. Öring å sill från granngårn. Fläsk å poteter från Nygårn. Låda av plåt mä mossa å bark. Utsidans knorr så stor och så stark. Denna låda som vi måla å svetsa igen. Och sedan slängde iväg. De bästa man har tar man te slute. Icke förty så vips är man ute. Houdini trodde han sig vara. Men inte fan kunde han ta sig ut.

5 november 2018 18:47 av Holger Löfven

Krutov

GC. Typ en Hegerforsare. Axla en vits för framtiden. Ta en rövare eller ett råskinn för att få mat på bordet. Löntagarfonder är ett jävla skit, men nu har vi baxat dom ända hit. Sen ska de fyllas med varenda pamp som stött oss så starkt i våran kamp. För ärter och fläsk är vår melodi så kakor med sylt det skiter vi i. Får säga söm ho sa nettantrölle. - Woffa gör dom på detta viset? Har sönder taket utan att blinka. Handtag, famntag, kram, eller kyss. Men det är en annan femma liksom. Pjosit.

29 oktober 2018 17:48 av Holger Löfven

Katten Gustaf

Jalle-Palle. BP,KG,TS,PG,JR, KO-någonting. Don´t sit there mumbling trash, if you wanna have a ball you gotta spend some cash. And cash only. Pöjken höller på å lär se utländske språk å säger att när man är utrikes använder man kontokort iställe för kontanter. Intressera söm han är av Syd-Amerika. När nu nådig kackerlacka spänner musklerna för ho skall till å fylla nitti år. Men vi höller öss te lyriken. Karin Boye så länge de är vinteruppehöll inöm fotbollen. Eller?

14 oktober 2018 19:00 av Holger Löfven

Tvättbjörn

Fläsk-Göran. Gul sol i skyn. Lika gult väder söm på värdekarta. Pöjken kom hem med höga knäuppdragningar å pluta å blystra me mun. Nu visste han hur man gjorde. Var i långåsen å byggde en varmrök. En kommod blev rökskåp med galler å krokar. Elda på mä enris. Älg å björn å slaktar-John var där mä en anka på sin krok. Dä vart så inihelvete hett, så hele fan fastna eld å brann upp. Så kan det gå. Charlie George spelade i alla fall för Arsenal.

10 oktober 2018 19:40 av Holger Löfven

Vichyvatten

Sandvich. Pjosit. En pingel. Medlem i gamla Vallsta arbetarekommun. Bevakade ens intressen. Kallt å höst å hästen kan ej ha drul-Petter ute. Jobb å körning. Kan försätta berg. Leicester var laget i Engelska ligan. Nu är dä ont öm både jobb å idrottslag. Var dä bättre förr? Tråkiga inlägg tycker någon. Precis så har jag sagt hela tiden, säger en annan. Gala-Peter genom byn i motlut iförd longrock å fiskarstövlar. Solid rock. Vichy.

8 oktober 2018 18:59 av Holger Löfven

Oljekannan

Aldrig. Snusmumriken å storkona. Slaktar-John, tidigare tummare har vare å brötte sig i lingonskogen. Tar ner bollen på bröste men har ett för dåligt första steg. Använder cowboystövlar, hästskor söm vi säger. Springer runt söm en obestämd artikel. Dä blir för mycke prat å för lite verkstad. Sen är vi väldigt förvånad när vi har varit ute å lyssnat på gucken. Hur låter han? Vänstersväng ASEA! Aldrig. ABB.

6 oktober 2018 07:32 av visa trung quoc

visa trung quoc

Kinesiska visum är extremt snabba när det gäller blixtvisum, bara efter 2 dagar har du en kinesisk visum, var vänlig anmäl dig till tjänsten omedelbart för att njuta av det stora privilegiet.

4 oktober 2018 19:54 av cho thue xe nang

cho thue xe nang

Gaffeltruckar för elektriska och oljedrivna elfordon, fem års garanti, hyreslift av hög kvalitet

MEDLEMSAVGIFT  2018

Enskild medlem 150 kr och 250 kr för familj barn upp till upp till 18 år.

GÄLLER NI SOM INTE HAR SPELARE I NÅGOT LAG!

Maila namn, adress, mailadress och personnummer alla 10 siffrorna på alla i familjen till This is a mailto link  el gå in på Hemsidan under Fliken Bli medlem och lägg in uppgifterna. När ni betalt in pengarna är ni godkända som medlem. Betala in på Arbrå BK BG 680-2904, märk med medlem och namn.Arbrå BK

Är ni spelare/familj och ska betala medlemsavgiften så ska det göras direkt till ledarna i år. ALLA spelare ska ha betalt avgiften senast 30 April!

Finns det nån som hjälpa till i föreningen med punktinsattser? Ring då Anett Jonsson 070-286 42 66 eller Victoria Törnros 070-638 22 63 eller nån annan i styrelsen.

Registerar ditt spelkort på Arbrå BK på en kiosk som har svenska spel så stödjer du Arbrå BK.

Köp Bingolotter på ICA Arbrå så stödjer du Arbrå BK

icasupermarket Arbrå